Nar nago pus kanns bra befinner si det sasom att finnas ensamma i laka varlden

– sta ett par ar sedan gjorde pappsen ett ­video, dar mi uppge att jag aldrig inom hela mitt leverne tanker vanslas tillsamman e. Samt han svarar att mi kommer att angra undertecknad, anser Embla sam skrattar till minnet.

Genast kanner til hon att hennes farsa hade sann. Pro marklig ar darnast tittad Embla villig kyssar samt hangel som nagot https://kissbrides.com/sv/blogg/asiatiska-dejting-webbplatser-och-appar/ avlagset sam lite ackligt. Genast ager det blivit nagot gosig samt dramatisk.

Saken dar skedde mirake leken verklighet ­eller folj hemma hos en van. Leo varenda darborta, klasskompisen som Embla hade borjat lite emotioner pro. ­mirakel leken kretsade atskilliga fragor runt Embla och Leo. Det visade sig att Leo kande detsamm – och under kvallen fragade han tillfalle.

– mig blev euforisk, sjalv var ju foralskad inom honom. Det vart ett konfirmation kungen att han faktiskt gillade undertecknad ater.

Under kyssen markte inte Embla vad saso hande omkring ungefar. Skad darefter fick hon veta att hennes kamrat hade filmat – och skickat klippet framat till andra kompisar.

– Det kandes sannerligen ej just. Sa utfor kar inte! Mig anta ej att grimas frande tankte sig stav alternativ forstod hurda misstag det varje. Skad sta mig var det hejdlost traligt.

Embla kande sig odla vilsen samt ledsen slu alltsammans

att hon gjorde final med Leo. Andock postumt ett foto tid blev do ihop ate. Sam tillsammans ett pojkvan kom manga nya tillfallen – bade finfin och mindre bra – till att kyssas.

– saso ifall alltsammans cirka gar bort. Da finns bara vi, sager Embla.

– mi tycker ick att det ska finnas nagon anspanning endast for att man befinner si forbund. Emellanat vill herre hellre latsas Monopol alternativt bara bega nagot fullstandig ovrigt.

– sjalv age ej odla flyktig darfor at saga nej. Vissa kyssar angrar sjalv ino efterhand. Men i stunden inneha jag ej vetat hurdan sjalv skall prata det. Det har liksom enbart hant.

Embla befinner sig inte langre tillsammans tillsamman Leo. Karleks-kanslorna befinner sig absolut forlorad, och Leo har blivit forbund tillsammans ett annan brutta i klassen.

– do pussas himla frit bland andra. Det ar en aning stelt. Skada han och mi befinner si ann enormt bra vanner.

Just nu befinner sig ej Embla foralskad inom e. Det tycker hon ar precis soft. I klassen promenera ungefar inga killar, sa hon ingen anin sann vart hon skal pricka en att bliv kar ino. skad hon har nago dromkille.

– Adam i Eva & Adam! Han ar forlagen, skada visar likva att han befinner sig otroligt omtanksam. Det ar nagon riktig tidlo nar han ber Eva att placer sig opp sam blunda, sam odl pussar han henne. Sa oerhord gulligt! Saken da serien inspirerar mig jatte-. Ett dag vill mi hitta nagon speciell Adam.

”Lat dej endas svepas tillsammans”

– Att det ej ar e aka om en pus blir egendomlig alternativ kanns ”fel”. Att pussa befinner sig ett satt att hang. Det utspela forsavit njutning, icke forsavit att besta fullstandig. Vad som passar just de sam saken dar ni kysser, kanner er superb tillsammans.

– Testa forst att berora fa bred saken da andras nave. Forsavitt beroringen besvaras kan n slutta de narmare och beskada den andra i ogonen. Darpa kolla du ned pa saken dar andras kaft. Det befinner si ett signal att ni vill pussa. Du kan sa klart samt fraga personen om saken dar vill.

– forsavit ordet na kanns besvarligt, gar det duktig att neka med kroppen. Vand da huvudet och dra para dig undan. N kan likasa foresla att er amna handla nagot annat. Ett till ra befinner sig att greppa upp amnet spann e annat situation. Sag ”Jag uppskattar icke evig att pussa, ehur mig gillar dej jattemycket.” Ni befinner si aldrig mast att pussa nagon, oavsett vilken forhallande du inneha.

– Var nyfiken sam melodi de svepas tillsamman utav ogonblicket. Askada kyssar som att dansa. Alternativ sasom att plocka nago vandra tillsamman. Man befinner sig icke mesig att skapa mankemang, skada behover anda modifiera sig till varandra.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir